Фокс Оптики Оптики Фокс с награда на списание Forbes

МАГАЗИНИ В СОФИЯ:



ЦЕНТРАЛЕН ОФИС

Бул."Ал. Стамболийски" 61
тел./факс: 02/980 02 15
e-mail: office@foxoptics.com

Услуги: Изработка и монтаж на диоптрични и слънчеви очила

Изработка и монтаж на диоптрични и слънчеви очила

Изборът на рамки и стъкла  е комплексен – зависи от стойностите на рецептата, личните Ви възможности и разбира се, естетическите Ви предпочитания. Нашата роля при консултирането относно избора е да Ви информираме относно спецификите на продуктите, да съобразим технически дали компонентите на очилата са съвместими помежду си и със стойностите на рефракцията (рецептата) и да Ви създадем реалистична представа, която да Ви удовлетворява при ползването.

Нашата лаборатория е оборудвана с машина от последно поколение в оптичната техника – Mr. Blue by ESSILOR. Ние имаме двойно обезпечаване на цикъла – разполагаме с допълнителна машина от най-висок клас, за да няма прекъсване на процеса и респективно забавяне на поръчки.

Без излишна скромност изтъкваме, че сътрудниците, които изработват поръчките, са отлични професионалисти, отнасящи се с изключителна прецизност и отговорност към всяка една поръчка независимо от стойността й.

Всяка изработена поръчка в Оптики „ФОКС“ се подлага на щателен контрол, съблюдаван лично от техническия директор на фирмата.

Очилата и техните параметри – наклон на кръжилата в правилните равнини, ергономичност на дръжките, симетричност, пълно съответствие в центровката и мерките (ако има такива), липса на механични увреждания и т.н., са гарантирани и издържат и на най-критичната проверка.

Видео

Get Flash to see this player.

SEIKO винаги дава повече!

Още видео

Новини

Да направим ли различен избор
Едно от сетивата ни, с които най-точно възприемаме света около нас е зрението. Именно поради това, усещаме най-малката му промяна. Още от времето на Архимед и Сенека, човек търси различни начини да подобри зрението си. Не бих искала да се връщам в онези времена и ... още

всички новини »

Съвет на деня