Фокс Оптики Оптики Фокс с награда на списание Forbes

МАГАЗИНИ В СОФИЯ:ЦЕНТРАЛЕН ОФИС

Бул."Ал. Стамболийски" 61
тел./факс: 02/980 02 15
e-mail: office@foxoptics.com

Промоции

25 ГОДИНИ ОПТИКИ ФОКС

Оптики ФОКС празнуват своята 25-годишнина и искат да зарадват всеки един от вас със страхотни отстъпки и награди!

Посетете филиалите на Оптики ФОКС и се потопете в голямото разнообразие от марки и модели - слънчеви и диоптрични очила сред които са: Minima, Baldinini, TITANFLEX, Mario Rossi, Brendel, HUMPHREY’S и др. Ще получите отстъпки от -25% на всички артикули, включително контактни лещи, и още – 10% на вече намалени артикули. И не само, Оптики ФОКС ще направят специален подарък за вас – ваучер с парична стойност за следващо пазаруване. А всеки лоялен клиент ще получи своите 2х25% отстъпка.

А най- голямата изненада – празнична томбола! Участвай в надпреварата за специални награди в томболното теглене на Оптики ФОКС и отпразнувай годишнината с тях.

Всеки направил покупка във филиалите на Оптики ФОКС по време на кампанията от 19.07.21г. до 19.10.21г. и попълнил талон за участие в играта може да спечели една от над 25 страхотни награди, сред които 5 големи награди – 2 броя златни слънчеви очила Baldinini, дамска диоптрична рамка Minima 5C STRASS, мъжки сгъваеми очила Minima Pocket и бинокъл Leica. Всеки месец Оптики ФОКС ще зарадват 8 от вас, а финалното теглене на специалните награди ще бъде на 23.10.2021г.

ОЧАКВАМЕ ВИ!

И Ви благодарим за доверието!

25 ГОДИНИ ОПТИКИ ФОКС

Видео

Get Flash to see this player.

SEIKO винаги дава повече!

Още видео

Новини

Да направим ли различен избор
Едно от сетивата ни, с които най-точно възприемаме света около нас е зрението. Именно поради това, усещаме най-малката му промяна. Още от времето на Архимед и Сенека, човек търси различни начини да подобри зрението си. Не бих искала да се връщам в онези времена и ... още

всички новини »

Съвет на деня