Фокс Оптики Оптики Фокс с награда на списание Forbes

МАГАЗИНИ В СОФИЯ:ЦЕНТРАЛЕН ОФИС

Бул."Ал. Стамболийски" 61
тел./факс: 02/980 02 15
e-mail: office@foxoptics.com

Промоции

ПРОМОЦИИ ЗА ДВАМА НА ПРАЗНИКА НА ВЛЮБЕНИТЕ!

Светът е по-красив, когато го наблюдавате с някого!

Отпразнувайте деня на Св. Валентин, докато пазарувате в Оптики ФОКС! Всеки ден между 1 и 14 февруари можете да се възползвате от нашата промоция, като поръчате два чифта очила (рамки + стъкла) – за себе си и половинката си, за членове на семейството, за себе си и добър приятел, а защо не и само за себе си?
В офертата са включени и всички модели слънчеви очила!

Ето какво предлагаме:

Вземете два чифта рамки на обща стойност до 100 лв. и ще получите ваучер* на стойност 30% от сумата, който можете да усвоите при поръчка на стъкла SEIKO или Essilor.

Вземете два чифта рамки на обща стойност до 150 лв. и ще получите ваучер* на стойност 35% от сумата, който можете да усвоите при поръчка на стъкла SEIKO или Essilor.

Вземете два чифта рамки на обща стойност до 200 лв. и ще получите ваучер* на стойност 40% от сумата, който можете да усвоите при поръчка на стъкла SEIKO или Essilor.

Вземете два чифта рамки на обща стойност до 250 лв. и ще получите ваучер* на стойност 45% от сумата, който можете да усвоите при поръчка на стъкла SEIKO или Essilor.

Вземете два чифта рамки на обща стойност над 250 лв. и ще получите ваучер* на стойност 50% от сумата, който можете да усвоите при поръчка на стъкла SEIKO или Essilor.

Вземете два чифта слънчеви очила и ще получите допълнителни 10% отстъпка от покупката.

Вземете един чифт слънчеви очила и един чифт диоптрични очила и ще получите 10% отстъпка от цената на слънчевите очила и до 50% от стойността на рамката на диоптричните очила!

Приятно пазаруване и празнуване от Оптики ФОКС!

Офертата е валидна от 1.02. до 14.02.2017.

 

*Ваучерът е само за стъкла и може да бъде усвоен и за текущата покупка. При една поръчка може да се издаде само един ваучер. Стойността му не може да се добави към други ваучери. Не се връщат суми при неусвоен ваучер или при неусвоена част от него. Ако стойността на покупката надвишава сумата във ваучера, разликата се доплаща от клиента.

 

Back to school

Видео

Get Flash to see this player.

SEIKO винаги дава повече!

Още видео

Новини

Да направим ли различен избор
Едно от сетивата ни, с които най-точно възприемаме света около нас е зрението. Именно поради това, усещаме най-малката му промяна. Още от времето на Архимед и Сенека, човек търси различни начини да подобри зрението си. Не бих искала да се връщам в онези времена и ... още

всички новини »

Съвет на деня