Фокс Оптики Оптики Фокс с награда на списание Forbes

МАГАЗИНИ В СОФИЯ:ЦЕНТРАЛЕН ОФИС

Бул."Ал. Стамболийски" 61
тел./факс: 02/980 02 15
e-mail: office@foxoptics.com

Съвет на деня

Какво да направите, ако имате съмнения в качеството и произхода на Вашите стъкла?

Каквито и сертификати и карти да придружават Вашите стъкла, най-сигурния начин да се убедите, че сте получили това, за което сте платили е да поискате от Вашия оптик да Ви предостави опаковките на стъклата. Те съдържат информация от производителя -  сериен номер на поръчката, дата на производство, диоптрична стойност, какви са  покритията, типа на стъклото, индекс на пречупване и др.

Освен това по този начин можете да се възползвате от правото си на двугодишна гаранция на стъклата – ако има производствени дефекти, опаковките доказват по безспорен начин момента, от който сте започнали да ги ползвате.

Важно е да се отбележи, че реномираните фабрики за производство на стъкла маркират с лазерна гравюра всяко стъкло. Тя се намира в масата на стъклото, в периферията и се вижда с невъоръжено око, но доста трудно. Опитният оптик може да определи вида на стъклата по вида на гравюрата.

Видео

Get Flash to see this player.

SEIKO винаги дава повече!

Още видео

Новини

Споделеното щастие винаги е най-сладко!
Заповядайте в Оптики ФОКС с човека, когото обичате, и отпразнувайте месеца на любовта! Ще Ви очакваме с Вашия любим, приятел, майка, татко, брат или сестра и Ви предлагаме 40% отстъпка ... още

всички новини »