Фокс Оптики Оптики Фокс с награда на списание Forbes

МАГАЗИНИ В СОФИЯ:ЦЕНТРАЛЕН ОФИС

Бул."Ал. Стамболийски" 61
тел./факс: 02/980 02 15
e-mail: office@foxoptics.com

Продукти

Humphrey's

Humphrey's

Humphrey's – cool & trendy очила за тези, които искат да имат индивидуален стил и обичат забавленията. Повлияни от най-последния стайлинг в областта на динамичната мода, колекциите Humphrey's галят сетивата с удобството си, свежестта на цветовете и вдъхновяващ стил.

С Humphrey's eyewear вашият оптимизъм и позитивност са съчетани и представени в линиите и формите на последните модни решения. Пример за това е Keisha Buchanan – основател и лидер на лондонската момичешка банда Sugababes и най-новото рекламно лице на Humphrey's, която демонстрира международен успех, страхотен външен вид и вълнуващ стил.

Слънчевите очила от колекция Humphrey's осигуряват не само невероятна защита, но и са в тон с най-новите модни тенденции. Насочени са към младите хора, които желаят да са модерни и в същото време да запазят същността и излъчването си.

Рамките Humphrey's са предназначени за хората, които искат да имат своя индивидуалност и обичат да се забавляват. Новата колекция диоптрични рамки е синоним на съвременната мода и дизайн. Отличава се с гениалното взаимодействие между разнообразието от цветове и най-горещите визии в момента – свежи, случайно или неустоимо провокативни. Избирате вие.

Цени: Рамки от 120 лв. до 274 лв.
Слънчеви очила от 68 лв. до 148 лв.
Цени OUTLET: до -50%
Гаранция: 2 години